21. oktober. 2021 åpnet Norsk kylling sitt nye produksjonsanlegg i Orkanger. For tettstedet Støren i Midtre Gauldal var det et hardt slag å miste den virksomheten, og var en viktig arbeidsplass på stedet.
18.mai 2022 startet det neste kapittelet i Størens kyllinghistorie, med markering av Norsk Kyllings byggestart av nytt rugeri. Nybygget er reist i løpet av sommeren og vinteren som har gått, og til våren åpner det nye rugeriet.
Det nye rugeriet bygges på tomten til det gamle slakteri- og foredlingsanlegget på Støren. Det nye anlegget bygges for et nytt rugerikonsept, og Norsk kylling er først ute i Norge med å ta i bruk den nye teknologien, som i følge Norsk Kylling skal gi verdensledende løsninger for dyrevelferd og miljø.
Det er det Støren-baserte firmaet B&B Entreprenør som bygger rugeriet, som skal stå ferdig denne våren.
Norsk Kylling ble etablert på Støren i 1991 av den lokale gründeren Agnar Østhus. Norsk kylling har siden 2012 vært heleid av REMA industrier, som er heleid av REMA 1000 Norge, som er heleid av Reitan Retail AS, som er heleid av Reitan AS, som har de tre eierne ORR Invest som er heleid av Ole Robert Reitan, MVK Kapital AS, som er heleid av Magnus Reitan, og Odd Reitan Holding AS, som er heleid av Odd Reitan. Odd Reitan er gründeren av Rema 1000, og Ole Robert og Magnus er hans sønner.